Δείτε τις προτάσεις μας για την Άνοιξη και κάντε τις κρατήσεις σας έγκαιρα!

ελληνικό (1)
 Παίζω, χορεύω, τραγουδώ, 
μες στην Ελλάδα τριγυρνώ 

Παίζουμε, χορεύουμε, τραγουδάμε και διασκεδάζουμε με χορούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα. Συνδυάζουμε με τις τοπικές  μουσικές και τα παραδοσιακά παιχνιδοτράγουδα με την ελληνική λαϊκή τέχνη, και τις παραδοσιακές φορεσιές.

Ένα μπαουλάκι γεμάτο με παραδοσιακές φορεσιές γίνεται ο πρωταγωνιστής της μουσικοκινητικής αυτής δράσης και μετατρέπει τους μικρούς μαθητές σε μουσικούς και χορευτές. Ζωντανή  μουσική από  φλογέρες και  κρουστά εμπλουτίζει τη μουσική εμπειρία.

·         Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι διαθέσιμο μόνο για τον μήνα Μάρτιο. 

Δείτε το βίντεο
dav
 Το ταξίδι του χελιδονιού

Το χελιδόνι  ξεκινά το ταξίδι του φέρνοντας μαζί του την ελπίδα και την ΆνοιξηΣε κάθε στάση όμως που κάνει μέχρι τον προορισμό του, απογοητεύεται. Η λιμνούλα που ξεκουραζόταν έχει γεμίσει με σκουπίδια, οι άνθρωποι είναι βιαστικοί και αδιάφοροι και τα παιδιά απορροφημένα στις οθόνες τουςΜε την βοήθεια των παιδιών  το χελιδόνι θα ολοκληρώσει το ταξίδι του, ενώ θα μάθει στα παιδιά πώς να κάνουν τον κόσμο λίγο καλύτερο.

Μουσικοκινητικό  παραμύθι, με συνοδεία ζωντανής μουσικής από ακορντεόν, φλογέρες, γιουκαλίλι, μεταλλόφωνο και κρουστά όργανα Orff. Διαδραστική αφήγηση για την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, την ενσυναίσθηση και την πολυπολιτισμικότητα. 

Δείτε το βίντεο